Groepstrainingen Onder begeleiding van een fysio je doel bereiken

Foto van Groepstrainingen

Zwangerfit

"Kom lekker bewegen onder deskundige begeleiding!”

ZwangerFit is een eigentijdse, actieve vorm van zwangerschapsbegeleiding, gegeven door een hierin gespecialiseerde fysiotherapeut. Bij ons in de praktijk is dit Leonie Drop. Eén van de toegevoegde waarden ten opzichte van andere cursussen zwangerschapsbegeleiding is de kennis en kunde van de ZwangerFit-docent. Haar expertise ligt op het gebied van bekkenstabiliteit en bekkenbodemfuncties. Meer over ZwangerFit klik hier.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Return to Sport

In een groep van maximaal tien personen (mannen en vrouwen) helpen wij jou om in twaalf weken terug te keren naar sportniveau.

De eerste zes weken bestaat uit een cardiotraining op hartslag (20min, circuit krachtuithoudingsvermogen en corestability en grondoefeningen). De tweede 6 weken wordt dit gecombineerd met een sport clinic. Dit zullen verschillende takken van sport zijn.

Iets voor jou? Lees dan verder.

Voor wie? 

Deelnemers die onder begeleiding weer naar hun oude sportniveau terug willen keren.

Wanneer?

Op maandagavond 19.00 - 20.00 uur en van 20.00 - 21.00 uur
Op woensdagavond 20.00 tot 21.00 uur
Op zaterdagochtend 9.00 tot 10.00 uur, van 10.00 - 11.00 uur en van 11.00 - 12.00 uur.

Kosten:

Voor de introductie prijs van €125,- kun je twaalf weken lang, twee keer per week onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen.

Bel voor opgave naar de praktijk 0548-515599 of klik hier om je online aan te melden.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------