Wandel je Fit "Kuier deur...de Diepe Hel"

Fysiotherapie Koninginneweg zet in op preventie. Wij sluiten ons aan bij 'Wandel je Fit' een programma waarin je middels wandeltrainingen voorbereid wordt op de ZorgSaam wandeltocht "Kuier deur...de Diepe Hel". Dit is een eerste editie van een wandeltocht "Kuier deur..... de Diepe Hel, die zondag 28 oktober wordt georganiseerd. "Mensen die nu nog weinig of niet bewegen hebben daardoor voldoende tijd om zich rustig voor te bereiden op de 10 kilometer lange wandeltocht"

Fit en vitaal

Er is gekozen voor een lang voorbereidingsprogramma. "We richten ons met deze trainingen met name op mensen die nu nog weinig of niet bewegen en voor wie wandelen een geweldige manier is om weer fit te worden. Daarom starten we vroeg, 16 weken voor de ZorgSaam wandeltocht. Hierdoor is er ruim tijd om in kleine stapjes de conditie op te bouwen" vertelt Marian Freriks, trainer, vitaliteitscoach en één van de organisatoren. De trainingen worden gecoacht door vrijwillige wandelbegeleiders die zelf ervaren wandelaar zijn en enthousiast zijn om anderen te begeleiden.


"Behalve aandacht voor het uitbouwen van de conditie vinden we het belangrijk ook te werken aan de vitaliteit, zodat de kwaliteit van het leven wordt vergroot. Daarom organiseren we in aanloop naar het evenement o.a. presentaties over voeding, voetverzorging, schoeisel en vitaliteit. Het gaat ons erom dat mensen ervaren en leren om een vitale manier van leven vol te houden" volgens Freriks.

Start: donderdag 12-7-18 om 9.00 (we lopen op een wandelschema van in eerste instantie ongeveer 1 uur)
Waar: Fysiotherapie Koninginnweg,   Koninginneweg 26

 

De gegevens van deze groepstraining op een rij:

Prijs:
-