Fysiopakketten

Verzekering fysiotherapie goed geregeld?

 

Tegenwoordig betalen de basisverzekeringen geen fysiotherapie meer voor volwassenen. En zelfs met een aanvullende verzekering kan het zijn dat je niet alle kosten vergoed krijgt. 

Hoe zit het dan? 
Met de stijgende kosten voor fysiotherapie en dalende vergoedingen vanuit de zorgverzekeraars, zien we vaker dat mensen zelf hun fysiotherapie moeten betalen. Dit komt omdat of ze alleen een basisverzekering hebben of hun aanvullende verzekering niet genoeg behandelingen vergoedt. 
 
Twijfel je over jouw dekking? 
Kom langs bij onze administratie. We helpen je graag verder! 

 

Een complete verzekering voor fysiotherapie

Om je te helpen, hebben wij de 'Koninginneweg Fysiopakketten'. Hiermee kies je zelf hoeveel fysiotherapiebehandelingen je wilt en wanneer je ze gebruikt. Het voordeel? Je betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt. Daarnaast bespaar je met de pakketten, want hoe groter het pakket hoe meer geld je kunt besparen t.o.v. losse behandelingen betalen met ons huistarief.

 

Onze startpakketten: 

  • Brons pakket voor €315,00: Krijg een intake en 6 behandelingen. 
  • Zilver pakket voor €575,00: Krijg een intake en 12 behandelingen.
  • Goud pakket voor €855,00: Krijg een intake en 19 behandelingen.
     

Heb je al een (zorgverzekerings)pakket maar heb je meer behandelingen nodig? Kies een vervolgpakket: 
 

  • VP-6 voor €270,00: Krijg 6 extra behandelingen. 
  • VP-12 voor €530,00: Krijg 12 extra behandelingen. 


Let op: Deze pakketten zijn geldig vanaf het moment van aankoop tot het einde van dat kalenderjaar. Daarna komen overgebleven behandelingen te vervallen. Met onze fysiopakketten weet je altijd waar je financieel aan toe bent en krijg je de zorg die je nodig hebt.  

Voor wie: 
Voor patiënten die niet aanvullend verzekerd zijn voor fysiotherapie, maar die wel een-op-eenfysiotherapie op maat nodig hebben. En voor patiënten waarvan de verzekering op is, maar die wel en-op-eenfysiotherapie op maat nodig hebben.  
  

Hoe lang is dit pakket geldig? 
Een pakket is geldig vanaf het moment van gebruik van de nieuwe kaart en tot en met eind van het kalenderjaar (31 december).
  

Als iemand behandelingen van zijn pakket overhoudt, wat doen we daar dan mee? 
Na 31-12 vervallen alle behandeltegoeden van het pakket. En kunnen mensen zich anders verzekeren of een nieuwe kaart kopen. 
  

Hoe werkt de betaling? 
Mensen betalen het bedrag van het pakket in één keer per pin en kunnen een factuur krijgen (fiscaal aftrekbaar). 
  

Wat doen we bij mensen die überhaupt geen verzekering hebben? Is daar meteen een pakket mogelijk? 
Ja, je kunt dit zien als een soort miniverzekering. Je neemt het wanneer je het nodig hebt en maakt een keuze voor een bepaald pakket.  
  

Wat doen we bij mensen op een chronische indicatie? 
Alle behandelingen op een chronische indicatie moeten gedeclareerd worden. Dus ook de eerste twintig. Hiervoor is geen pakket beschikbaar. Pakketten staan los van de verzekering en moeten gezien worden als een los product. 
  

Kan ik het pakket gebruiken voor mijzelf en anderen? 
Het pakket is persoonlijk. Dit betekent dat je alleen zelf gebruik kan maken van dit pakket. 
  

Wanneer moet ik me afmelden? 
Net als bij de normale fysiobehandelingen geldt dat je minimaal 24 uur van tevoren af dient te melden bij het niet kunnen nakomen van de afspraak. Mocht dit te laat gebeuren, dan geeft dat ons het recht om de behandeling te laten staan en de kosten door te voeren. 

 

Meer weten over de pakketten of je verzekering voor fysiotherapie?