Specialisatie
Oncologische fysiotherapie

Oncologische fysiotherapie tijdens en na je behandeling

Zet de hulp van oncologische fysiotherapie in tijdens of na je behandeling. Kanker en de behandelingen ervan laten hun sporen na. Of het nu gaat om vermoeidheid, spierzwakte, pijn of oedeem, het is essentieel dat je de juiste ondersteuning krijgt. Oncologische fysiotherapie biedt de hulp die je nodig hebt om je evenwicht te vinden, je voor te bereiden op operaties of je dagelijkse taken weer op te pakken 


De kracht van oncologische fysiotherapie 

Tijdens de intake kijken we waar je staat in je behandeling en wat je klachten zijn. Daarmee stellen we een persoonlijk behandelplan op. Je verbetert je kracht en conditie. We werken aan het oppakken van alledaagse activiteiten en behandelen de specifieke klachten die je herstel in de weg kunnen staan (oedeemvorming, bewegingsbeperking etc.). 


Samensterk met OncoFit 

Het kan ongelofelijk fijn zijn om met mensen in contact te komen die hetzelfde meemaken. De OncoFit groepsles biedt precies dat: een kans om samen met lotgenoten aan je conditie te werken. Je staat er niet alleen voor! 

Je kunt vertrouwen op onze expertise. Onze oncologische fysiotherapeut is aangesloten bij NOFON (Netwerk Oncologie Fysiotherapie Oost Nederland) en Oncologienetwerk Rijssen. 

Meer informatie over oncologische fysiotherapie?
Maak dan snel een afspraak bij onze oncologische fysiotherapeut Annemarel!


Onze specialisten