Onze Specialisaties - wij helpen u graag!

Foto bij Fysio Fitheid Scan

Fysio Fitheid Scan


Waarom de Fysio Fitheid Scan?

Hoe fit ben jij?

Bewegen is gezond. Dat is bekend. Maar wat is nu gezond voor jou? Hoeveel of hoe weinig beweging heb jij nodig om je gezondheid te bevorderen? En hoe fit ben je nu eigenlijk echt? Het is goed om daarbij stil te staan. Doe daarom de Fysio Fitheid Scan. Het is een test voor iedereen. Echt iedereen. Of je nu wekelijks intensief sport of (nog) helemaal niets aan beweging doet.

Wat heb jij er aan?

Op basis van de resultaten van de Fysio Fitheid Scan geven we jou een persoonlijk advies. Als deskundige op het gebied van dagelijks bewegen, geven wij aan hoe je op een eenvoudige manier aan jouw gezondheid kunt werken. Het gaat er vooral om dat je stilstaat bij het belang van een gezond lichaam en wat jouw lichaam minimaal aan beweging nodig heeft.

De scan

De Fysio Fitheid Scan duurt ongeveer een half uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Korte vragenlijst
2. Conditie
3. Kracht (naar keuze)
4. Lenigheid (naar keuze)
5. Coördinatie (naar keuze)
6. Huidplooimeting
7. Uitslag

Hoe gaan we aan de slag?

Je kunt thuis al beginnen. Na de inschrijving ontvang je alle benodigde informatie en een korte vragenlijst.
De ingevulde vragenlijst neem je tijdens jouw afspraak mee naar onze praktijk. Nadat wij de vragen en antwoorden met jou hebben doorgenomen, passen we de Nederlandse Norm Gezond Bewegen toe op jouw situatie. Zo kun je zelf ervaren wat deze norm inhoudt en hoe jouw conditie ervoor staat. Dat is de basis voor een persoonlijk beweegadvies.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen worden er een aantal andere tests afgenomen. Zo krijgen onze specialisten een indruk van jouw spierkracht, lenigheid, vetpercentage en coördinatie.

Direct na de tests bespreken we de resultaten en krijg je een persoonlijk advies. Misschien ben je fitter dan je denkt of moet je juist wat meer bewegen. Wat in elk geval meevalt is het gemak waarmee je jouw gezondheid kunt verbeteren. Met gerichte adviezen kun je eenvoudig aan de slag in je dagelijks leven.

Neem voor meer informatie contact op met onderstaande specialisten.

De volgende specialist helpt u graag: