Specialisatie
Geriatrische fysiotherapie

Geriatrische fysiotherapie voor onze patiƫnt op leeftijd

Bij geriatrische fysiotherapie richt u zich op het verbeteren van uw gezondheid en beweeglijkheid. Bewegen is voor ieder mens belangrijk. Het zorgt ervoor dat de spieren en gewrichten sterk en soepel blijven. Onze fysiotherapeuten helpen u daar graag bij. 


Blijven bewegen bij de geriatrische fysiotherapeut

Hoewel bewegen belangrijk is, wordt dit met de jaren ook lastiger. Veel voorkomende klachten als artrose, botontkalking of ziektes als Parkinson verminderen de mobiliteit. Het evenwicht kan worden aangetast, de kans op vallen neemt toe. Gelukkig blijkt uit onderzoek dat een gezonde leefstijl en voldoende beweging ouderdomsziektes kunnen vertragen. 

Start vandaag! Ga voor een actieve toekomst met uw eigen therapeut.


Geriatrische fysiotherapie in een vertrouwde omgeving

Laten we eerst samen praten: hoe voelt u zich en wat zijn uw doelen? We kunnen u ondersteunen in een speciale kamer, in onze oefenruimte of zelfs bij u thuis. Ons doel is u te helpen zich gemakkelijker en comfortabeler te bewegen, zoals soepel opstaan en lopen. 

Bewegen houdt u fit. Onze oefeningen, gericht op kracht en balans, ondersteunen u om actief en zelfstandig te blijven. Geen zin om alleen te oefenen? Sluit u dan aan bij onze groepslessen zoals VitaalFit

Benieuwd wat geriatrische fysiotherapie voor u kan betekenen? Neem contact op met een van onze therapeuten.


Onze specialisten

Lisanne Dannenberg-Baan

Er word bij verschillende oefeningen goed in de gaten gehouden of ze niet te zwaar voor je zijn. Dat vind ik erg fijn!

Marije Harbers