ZwangerFit Fit tijdens je zwangerschap

Foto van ZwangerFit

ZwangerFit is een eigentijdse, actieve vorm van zwangerschapsbegeleiding, gegeven door een hierin gespecialiseerde fysiotherapeut. Bij ons in de praktijk is dit Leonie Drop. Zij geeft de lessen in samenwerking met Lisanne Baan en Frederieke Meijer. 

Een toegevoegde waarde, in vergelijking tot de bestaande cursussen zwangerschapsbegeleiding, is de specifieke kennis en kunde van de ZwangerFit-docent op het gebied van bekkenstabiliteit en bekkenbodemfuncties.

Waar nodig verwijst Leonie uiteraard door naar een geregistreerde bekkenfysiotherapeut, kinderfysiotherapeut, manueel fysiotherapeut binnen onze praktijk of naar een verloskundige of gynaecoloog.

Hoe ziet een ZwangerFitles eruit?

Intake:
Er vindt een individuele intake plaats voor deelname aan de eerste les ZwangerFit (deze wordt digitaal verzonden), evenals voorafgaand aan de eerste les ZwangerFit na de zwangerschap.

Waar bestaat een ZwangerFit les uit?
2/3 van de les wordt besteed aan actief bewegen (behoud van conditie en kracht).

1/3 van de les wordt besteed aan coaching van diverse onderwerpen welke betrekking hebben op de zwangerschap en de bevalling (bekken + bekkenbodem, de fasen van de bevalling etc.).

Daarnaast krijgt iedere ZwangerFit deelneemster de mogelijkheid om 2 theorieavonden bij te wonen. Deze worden verzorgd door Lisanne Wennemers (kinderfysiotherapeut) en verloskundige praktijk InSpé).

Voor wie? 
Zwangere dames  

Wanneer?
Je kunt op elk moment instromen, neem contact op met Leonie Drop  voor meer info.

Dinsdag avond     :     20.00 uur - 21.15 uur
Donderdag avond:     20.00 uur - 21.15 uur

Kosten:
Intake (wordt digitaal verzonden), tien actieve lessen á 75 minuten + 2 theorie bijeenkomsten: € 130,- 
Komt u via verloskundige praktijk In Spe dan ontvangt u een korting van 25% en betaalt u €97,50-

 

 

De gegevens van deze groepstraining op een rij:

Prijs:
€ 130,- voor tien lessen