MamaFit Fit na je zwangerschap

Foto van MamaFit

MamaFit is een eigentijdse, actieve vorm van zwangerschapsbegeleiding, gegeven door een hierin gespecialiseerde fysiotherapeut. Bij ons in de praktijk is dit Lisanne Maris.

Een toegevoegde waarde, in vergelijking tot de bestaande cursussen zwangerschapsbegeleiding, is de specifieke kennis en kunde van de ZwangerFit-docent op het gebied van bekkenstabiliteit en bekkenbodemfuncties.

Waar nodig verwijst Lisanne uiteraard door naar een bekkenfysiotherapeut, kinderfysiotherapeut, manueel fysiotherapeut binnen onze praktijk of naar een verloskundige of gynaecoloog.

Hoe ziet een MamaFit na zwangerschaples eruit?

In een kleine groep wordt u getraind op een niveau rekening houdend met uw voorgeschiedenis. U bouwt rustig conditie, kracht en stabiliteit op tot dat u in het dagelijks leven weer op het oude niveau zit. Indien u lessen over hebt van de Zwangerfit kunt u deze hiervoor gebruiken.

Voor wie? 

Net bevallen dames (vanaf 4-6 weken na de bevalling)

Wanneer? Waar: Locatie Koninginneweg Rijssen!

Maandagavond: 19.30 uur - 20.30 uur

Kosten:

€100,-  voor een traject van 10 weken. Hiervoor train je 1 keer per week trainen op het tijdstip hierboven beschreven. Nadien is er een mogelijkheid om door te sporten.

 

 

 

De gegevens van deze groepstraining op een rij:

Prijs:
€ 100,-